Dentalni turizam

tia dentico, beograd, snimanje zuba, stomatolog, dentalni turizam, poptavka zuba

Stomatološki turizam

Ukoliko ne živite u Beogradu, a želeli biste da imate blistav osmeh, mozemo vam pomoći. Mnogi naši klijenti dolaze iz Evrope, SAD, Kanade, Australije, Novog Zelanda… Kod nas dobijate vrhunsku uslugu uz korišcenje najsavremenijih materijala i opreme na evropskom nivou, ali po znatno pristupačnijim cenama. Stomatološke usluge u našoj ordinaciji su i do deset puta niže od evropskog proseka.
Kako do blistavog osmeha? Mnogo jednostavnije nego što vam se čini – u samo 4 koraka:

1.INFORMIŠITE NAS

Putem mail-a upoznajte nas sa vašim problemom, potrebama i željama. Važno je da nam mail-om pošaljete i digitalni ortopantomografski (OPT) snimak na osnovu kojeg ćemo se upoznati sa vašim trenutnim stanjem.
(Šta je to ortopan snimak pročitajte ovdje: na engleskom, ili na nemačkom).

2.NAŠ ODGOVOR

Na osnovu dobijenih informacija i OPT snimka uradićemo detaljnu analizu i napraviti okvirni plan terapije. Vrlo brzo ćemo vam odgovoriti, i upoznati sa intervencijama koje je potrebno obaviti, vremenu potrebnom za te intervencije, broju dolazaka kao i okvirnoj ceni terapije.

3.VREME, SMEŠTAJ

Odredite vreme i datum dolaska. Razmislite o smještaju. To može biti apartman, hotel, hostel…u centru grada ili na mirnijem mestu, sve u zavisnosti od vaših zelja i budžeta. Cene su u svakom slučaju pristupačne, a ponuda raznovrsna. Samo nas informišite šta želite, mi ćemo vam izneti predloge i pomoći u izboru.

4.PREVOZ

Do Beograda se može doći na više načina. Samo kao primer ćemo vam navesti da je od Beča do Beograda automobilom potrebno 6-7 sati, od čega je najveći deo autoput. Beograd se nalazi na ukrštanju koridora E-70 i E-75. Bilo da dolazite iz pravca Zagreba, Budimpešte ili Sofije, proći ćete autoputem kroz širi cenar grada (obilaznica oko grada je u izgradnji), tako da Beograd sigurno nećete promašiti.

Razdaljina većih gradova u Evropi od Beograda je: Amsterdam 1760 km, Atina 1090 km, Beč 620 km, Berlin 1490 km, Bern 1360 km, Brisel 1700 km, Budimpešta 380 km, Bukurešt 620 km, Istambul 930 km, Kopenhagen 2020 km, Ljubljana 528 km, London 2070 km, Minhen 1020 km, Moskva 2200 km, Podgorica 450 km, Rim 1280 km, Sarajevo 325 km, Skoplje 440 km, Solun 700 km, Stokholm 2620 km, Zagreb 393 km.

I Dobrodosli !

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh